מטבח חוץ הפך להיות מעין סמל של סטטוס
והרבה אנשים מרשים לעצמם להתפנק ולתחדש במטבחי חוץ – לטובת אירוח משפחה וחברים
בימי הקיץ תמיד נעים שיש מתחם מחוץ לבית שמאפשר לארח
שבאים לתכנן את מטבחי החוץ חשוב להתחשב בפרמטרים הבאים:
- מיקום הנכון לבנית מטבח החוץ – להבין שהמטבח שיוקם יהיה קבוע או יהיה עם אפשרות לשיני מיקום
- חומרים שמתאימים לבנות אותו – יש מנירוסטה , יש משילוב של שיש או אבן , ויש בונים מחזיתות עץ פורמייקה רגילות
- איבזור של מטבח חוץ החל ממעשנות דרך גריל פחמים , מקרר לשתיה ויין , טאבון לפיצה
- נוחיות של איזור – כמו כיור לשטיפת כלים , ארונות למגבות ואביזרי גריל שונים שיקלו על הכנת הארוחה
- חשובמאד מראש לדאוג לנקודות האספקה : גז חשמל ומים
- רצוי לדאוג להצללה או מיזוג ובחורף לפטריות חימום , שיהיה נעים לארח ולאורחים להתארח
- התאמת חומרים לכל מזג אויר – אם זה החוםבקיץ או גשם והרטיבות בחורף , חשוב שיהיה מיוצר מחומרים שעומדים בנזקי מזג אוויר.
- מיקום חשוב אם מדובר רק במרפסת , או בחצר קטנה אולי חצר גדולה עם בריכה , על מנת לנצל נכון ובטיחותית את המיקום של המטבח
- מקומות ישיבה נוחים , סןג כסאות נוחים או אולי כרוסאות
- לחשוב קדימה שיהיה אפשרות מתאימה להוסיף אלמנטים ומכשירים נוספים כמו מכונת קרח,מדיח ואחרים,וכמובן גם יותר מקומות ישיבה לאירוח.
בין לקוחותינו קיימים גם יבואנים ויצרנים של מטבחי חוץ ,חברות מובילות בשוק.